Certificari Future Line Instal

Pentru a asigura calitatea si siguranta in functionare a echipamentelor, Future Line Instal SRL detine POLITA DE RASPUNDERE CIVILA.

Future Line Instal SRL detine urmatoarele standarde: ISO 9000, ISO 14001, OHSAS 18001 , SA 8000.
Familia de standarde ISO 9000 reprezintă o serie de standarde referitoare la sistemul de management al calităţii, care urmăresc asigurarea satisfacţiei clienţilor şi obţinerea de produse conforme.

certificare

ISO 9001

ISO 9001 reprezintă standardul de bază (de cerinţe) din familia de standarde ISO 9000. Standardul constituie cadrul pentru orice organizaţie care doreşte să demonstreze conformitatea prin certificarea cu organisme de terţă parte.
Familia de standarde ISO 14000 reprezintă o serie de standarde internaţionale referitoare la mediu. Aceasta constituie cadrul de dezvoltare al unui sistem de management de mediu, in vederea gestionării aspectelor de mediu semnificative asociate activităţilor unei organizaţii, precum şi baza (cerinţele) pentru efectuarea verificării gradului de conformitate prin audituri.

ISO 14001

ISO 14001 reprezintă standardul de bază (de cerinţe) din familia de standarde ISO 14000. Standardul constituie cadrul pentru orice organizaţie care doreşte să demonstreze conformitatea prin certificarea cu organisme de terţă parte.

certificare iso 14001
certificari OHSAS-18001

OHSAS 18001

OHSAS 18001 – Sistem de Management al Securitatii si Sanatatii Ocupationale – este un standard international recunoscut ca fiind standardul ce reglementeaza domeniul sistemelor de management a securitatii si sanatatii ocupationale.

OHSAS 18001 este implementat ca parte integrata a strategiei de management a riscului intr-o societate, pentru a aplica legislatia in domeniul protectiei muncii si pentru a proteja propria forta de lucru.
Standardul OHSAS 18001 promoveaza un mediul de lucru sigur si sanatos prin crearea unui cadru prin care organizatia sa identifice si sa controleze, in mod constant, riscurile asociate locului de munca.

SA 8000

SA 8000 – Responsabilitate Sociala – este primul standard cu implicatii sociale, care vizeaza imbunatatirea conditiilor de lucru, bazandu-se pe principiile conventiei privind drepturile omului.

SA 8000 este un standard aplicabil societatilor care sunt interesate in auditarea si certificarea practicilor de lucru, precum si in colaborarea cu parteneri furnizori sau clienti – care isi demonstreaza atentia fata de responsabilitatea sociala.

certificari sa 8000